3G/4G beveiligingscamera’s voor locaties zonder Wi-Fi (stal, schuur, erf en tuin)

Binnen onze expertises (blijven) omdenken, dat doen we al ruim een jaar! Streamen werd door de omstandigheden een oplossing voor veel vraagstukken. Wij hebben ons vooral gespecialiseerd op de snelle streamdiensten voor o.a. bruiloften en uitvaarten waardoor het voor de particulier laagdrempelig en betaalbaar blijft.

Deze denkwijze hebben we ook vertaald binnen onze installatiewerkzaamheden, wat een schot in de roos bleek te zijn. In opdracht van een ICT-bedrijf monteren wij de camera-installaties en komen we steeds meer in contact met particulieren die een laagdrempelige en betaalbare installatie zoeken voor op het erf, in de schuur, om het huis of in de stal.

Speciaal voor de stallen zijn we ons gaan specialiseren in de 3G/4G camera’s waar geen Wi-Fi verbinding is. Zie hieronder een review van een opdrachtgever uit Limburg die op zoek was naar deze oplossing. 

Vorige week is door ‘Regelen we voor je’  een camera bevestigd in onze koeienstal. De eerste kalfjes zijn al onder cameratoezicht geboren. En nog mooier: ik hoef niet meer elke nacht op te staan om in de stal te gaan kijken. Ik kan nu vanuit mijn bed de stand van zaken waarnemen en dat is pure luxe.

Goed geïnstalleerd en super service!!
Bovenal zeer tevreden!!

Erik en Mieke Dignum